Followers

Monday, May 30, 2011

Sakinah Boutique 1st Giveaway, jomla join!



* sticky mode entry, korang skrol bawah laju-laju haa nak tgk latest updates*



salam u olssss!

lama ai tak update belog nie, busy sangat dengan business. hehe.
syukur alhamdulilah, sambutan menggalakan.so ai nak share rezeki ngan koranggggggg yang setia menyopeng kat blogshop ai nie..



okay untuk seme yang nak join give away nie, sila terjah entry kat blogshop ai  kat Entry INI.
ingat bukan buat kat belog personal nie, tapi  kat blogshop ai tauuu!

nie ai kopipes dari my blogshop:










sempena pembukaan rasmi belogshop sakinah boutique, mari-mari lah sudi sudikan join sakinah boutique 1st giveaway!






Penyertaan terbuka kepada semua blogger...


okay syarat-syarat penyertaan :

1. Jadi follower sakinah boutique (nyatakan nama/ID follower)
2. Buat satu entry pasal giveaway ni bertajuk Sakinah boutique 1st Giveaway”
3. Tepek banner giveaway ini kat entry dan kat side bar...jangan lupa link back kat entry ni tau!
4.Tag 3 orang kawan untuk kasi meriah :)
5. Tinggalkan link entry kat bahagian comment entry ini dan lepas tu saya akan terjah belog korang pulak.
6.Undian pemenang akan dibuat oleh saya bersama puan CEO, mama qiestina.


So simpleee kan??
Tarikh tutup giveaway ni ialah pada 30 May 2011 jam 12 tengahari.


Apa hadiah specialnyaaa?

1st grand prize :
baju + aksesori cantik lagi vogi da vass tajaan sakinah boutique bernilai RM 50

2nd winner :
baju + aksesori cantik lagi cuns tajaan sakinah boutique bernilai RM 30



*kalau penyertaan banyak, kami akan tambah lagi hadiah vogi da vass *

tunggu apa lagi?
mari ramai-ramaaaaaaaaaaaaai meriahkan give away sakinah boutique! :)



2 comments:

cik yaya said...

ble nak umukan winner sis?

Hidayah Bach said...

mak aii..entry lama nih..hiks...
maklumlah...baru jumpa blog nih..
hiks..